DIJK EN WAARD - In de vierde klasse van het zaterdagvoetbal heeft SVW`27 de eerste zege van het seizoen weten te boeken. In dezelfde klasse ging Vrone in eigen huis onderuit en ook vijfdeklasser DTS kreeg een flinke nederlaag te verwerken.

SVW'27 van trainer Miquel Tjong A Hung wist de eerste overwinning te behalen op bezoek bij ZCFC in Wijdewormer. Dankzij twee treffers van Federico Paloni wisten de groen-zwarten al voor de rust afstand te nemen en die voorsprong kwam na de rust nooit in gevaar.

Komende zaterdag speelt SVW'27 thuis tegen De Volewijckers.

Promovendus Vrone staat na drie wedstrijden nog maar op één punt. Zaterdag ging de ploeg van trainer Willem Zeijlmans met 0-3 onderuit tegen DZS (De Zilveren Schapen). Barry Huijbregts opende namens de gasten al vroeg de score. Vrone kwam nooit echt in de wedstrijd en kreeg in de slotfase nog twee tegentreffers te verwerken middels een goal van Daan Wichart en een benutte strafschop van Duncan Wilms.

Vrone gaat komende zaterdag op bezoek bij OFC.

In de vijfde klasse liep DTS hardhandig tegen de eerste nederlaag op. Na twee overwinningen op rij was het eveneens ongeslagen Westzaan duidelijk een maatje te groot voor de ploeg van trainer Ruud Koopman en werd het uiteindelijk 0-6.

Komende zaterdag gaat DTS op bezoek bij Wieringermeer.