ZUID-SCHARWOUDE - LSVV ging zondagmiddag met 1-2 onderuit tegen SVA en wacht in de tweede klasse nog altijd op de eerste zege. Ondanks de nodige arbeid lukte het de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer niet om de in de eerste helft opgelopen achterstand ongedaan te maken.

Kort voor de rust sloegen de gasten uit Assendlft tweemaal toe via treffers van Luuk Ranzijn en Gianluca Locatelli. In de tweede helft probeerde LSVV terug te komen en leverde daarbij onder herfstachtige omstandigheden de nodige strijd. Een kwartier voor tijd leverde dit een doelpunt op van verdediger Dennis Torenburg, doch verder kwamen de Langedijkers niet.

LSVV dat na zes wedstrijden twee punten heeft en daarmee hekkensluiter is, gaat komende zondag op bezoek bij Meervogels '31 in Akersloot.