WORMERVEER - LSVV is er tijdens de uitwedstrijd bij Fortuna Wormerveer geen moment aan te pas gekomen. De ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer ging met keiharde cijfers onderuit: 5-0.

In Wormerveer opereerden de Langedijkers geen moment als team en stonden bij rust reeds op een kansloze 3-0 achterstand. Het duel was zelfs nog geen minuut oud toen Milijano Anastatia de score opende. Op het half uur kwamen daar nog eens twee treffers binnen een minuut bij middels Ivan Temme en Dominggus Lohy.

De LSVV-trainer probeerde in de rust de schade nog wat te herstellen met enkele omzettingen, maar veel soelaas bracht dat niet. In de slotfase bepaalden invaller Valentino Weber en Duncan Poorter de eindstand op 5-0.

LSVV staat na vijf wedstrijden tiende met vijf behaalde punten en krijgt op 3 november FC Uitgeest op bezoek.