AMSTERDAM - BOL wacht nog altijd op de eerste punten in de Vierde Divisie. Op bezoek bij het uit de Derde Divisie gedegradeerde JOS Watergraafsmeer kreeg de ploeg van Erwin Tump in het eerste kwartier na de rust het deksel op de neus: 4-1.

In Amsterdam gaven de Langedijkers in eerste instantie uitstekend partij en het duel was in die eerste 45 minuten eigenlijk gelijkwaardig. Onder tropische omstandigheden op een snikheet kunstgrasveld was het echter de thuisploeg dat na een half uur de score opende via Martin Campbell. Lang duurde die voorsprong echter niet want nog geen twee minuten later wist Daniël Vos voor de gelijkmaker te zorgen.

In het eerste kwartier na de rust gaf de ervaing van JOS Watergraafsmeer uiteindelijk de doorslag. Men drong BOL terug op eigen helft en hoewel keeper Romain de Jong meerdere pogingen tegenhield, moest hij ook drie keer vissen. Derre Kwee schoot de bal met enig fortuin in de kruising e binnen een paar minuten voerden Luciandro Andeloe en Tim Plemper de score verder op. BOL probeerde het nog wel, maar de thuisploeg van trainer Cor ten Bosch speelde het duel gecontroleerd uit.

Komende zaterdag 16 september speelt BOL thuis tegen DHSC uit Utrecht.