AMSTERDAM - BOL is in de uitwedstrijd bij hekkensluiter AGB met lege handen gebleven. De ploeg van trainer Charles van Altena kwam in Amsterdam nog wel op voorsprong, maar moest zich na rust gewonnen geven: 4-1.

Aanvoerder Timon Plak bracht de Langedijkers na een kwartietje spelen op voorsprong met een rake kopbal en zonder groots te spelen leek men het duel onder controle te hebben. Toch kwam de thuisploeg vanuit het niets op gelijke hoogte.

Na de pauze had BOL het een stuk lastiger tegen AGB dat uit de eerste drie wedstrijden slechts één punt had verzameld en al twaalf doepunten tegen kreeg. De thuisploeg voerde de druk op en toen een van richting veranderd schot achter keeper Romain de Jong verdween ging het mis met BOL en wist de thuisploeg het duel binnen tien minuten te beslissen.

BOL, dat nu vijf punten heeft uit vier wedstrijden, speelt komende zaterdag thuis als HBOK op bezoek komt.