HUIZEN - BOL heeft wederom kennis gemaakt met de harde wetten in de Vierde Divisie door bij Huizen met flinke cijfers onderuit te gaan. Na de 4-0 nederlaag staat de ploeg van Erwin Tump met vier punten uit zeven wedstrijden op de voorlaatste plaats.

De Langedijkers kenden al een valse start toen Joshua Lo-Asioe binnen twee minuten scoorde na een corner. In het vervolg van de eerste helft bleef de schade voor BOL beperkt, maar kort na de rust was het duel binnen vijf minuten beslist. Zowel Frank van den Bosch als Timo Vos wisten keeper De Jong te verschalken. Kort voor tijd maakte Sergio Kozjak zelfs nog de 4-0.

BOL speelt komende zaterdag 14 oktober thuis tegen het Amsterdamse Swift (14.30 uur).