ALKMAAR - Inmiddels voor het vierde jaar op rij ontvangt Alkmaarsche Boys ook dit jaar weer de nodige (inter)nationale profclubs op het eigen Sportcomplex Overdie. Nadat pas geleden de Griekse topclub AEK Athene nog gebruik maakte van de velden kan Alkmaarsche Boys verheugd mededelen dat ook plaatselijke trots AZ voor het eerst naar Overdie komt. Komende zaterdag 20 juli (14.00 uur) speelt men een oefenwedstrijd tegen de Belgische eersteklasser KV Kortrijk.


Kaartverkoop

Voor het duel van AZ met KV Kortrijk bij Alkmaarsche Boys zijn 1500 kaarten online beschikbaar en deze zijn inmiddels in de verkoop via de website van AZ. Aan de deur zal er op de wedstrijddag geen kaartverkoop plaatsvinden. Tevens het verzoek aan supporters met kaarten zoveel mogelijk met de fiets te komen, gezien de verwachte drukte en de beperkte parkeergelegenheid bij Alkmaarsche Boys.

Trots

Alkmaarsche Boys is trots dat nu ook AZ naar Sportpark Overdie komt. Na de komst van het al genoemde AEK Athene, dat voor de tweede keer in drie jaar een trainingskamp belegde, zullen in de komende week ook de Belgische tweedeklasser KMSK Deinze (14 t/m 20 juli) en, voor het tweede jaar op rij, PAS Lamia uit Griekenland (van 22 t/m 30 juli) een trainingskamp beleggen.

Naast de al genoemde ploegen vonden in de afgelopen jaren, mede door een uitstekende samenwerking met managementsbureau PR Sport, Fallon Hotel Alkmaar en Sports City, o.a. ook Bologna, Anderlecht, RC Genk, AA Gent, FC Utrecht, FC Volendam en Alanyaspor de weg naar Sportpark Overdie voor een trainingskamp of oefenwedstrijden.